Konsulentens blog

Konsulentens blog

Nyheder mv. fra teknologiens verden

Her på denne blok vil man kunne finde nyheder, gode råd, fif og fiduser, som vi støder på i vores arbejde med it og digitalisering.

Du er velkommen til at komme med kommentarer eller tage andre emne op mv. Du skal bare vide, at der er tale om et offentligt forum.

Vi forbeholder os derfor ret til at fjerne synspunkter, kommentarer mv. fra blokken, hvis vi finder det nødvendigt.

slet profil på facebook

vejledning af vejledernePosted by Morten Thu, December 08, 2016 19:54:24

Vælg eftermælekontakt på Facebook

Vi deler utallige informationer, billeder og alt muligt andet om os selv på Facebook, men hvad sker der egentligt med det, når dudør? En eftermælekontakt kan hjælpe med din digitale Facebook-arv.

Du mister et familiemedlem, som er en aktiv Facebook-bruger - den profil får lov til at stå uberørt, hvis der ikke på forhånd er udarbejdet et Facebook-testamente i form af en eftermælekontakt.

Når en Facebook-bruger går bort, kan man enten slette personens profil (hvis du har brugeroplysningerne) eller konvertere den til en mindeside. Og i det øjeblik siden er en mindeside, bliver kontoen lukket, og du kan ikke længere ændre billeder, tekster eller andet på siden.

Med mindre, den afdøde på forhånd har valgt en eftermælekontakt.

Sådan vælger du eftermælekontakt

· Klik på pilen i øverste højre hjørne og vælg Indstillinger i menuen.

· Vælg nu menupunkt Sikkerhed og klik på Rediger ud for punktet Eftermælekontakt.

· Vælg nu, hvilke af dine venner som skal kunne få adgang til din profil eller klik på punktet eller Anmod om sletning af konto, hvis du hellere vil slette profilen i tilfælde af dødsfald.

Kilde: Komputer for alle
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.